Veteranbilar

Vår långa och breda erfarenhet yttrar sig bland annat i en av våra mest omtyckta specialiteter, nämligen vårt goda handlag med veteranbilar. Även äldre fordon är eller kommer i behov av bilservice och många gånger har vi tagit oss an fordon som varit i behov av ganska omfattande bilreparation, bilreparation som måste ske med varlig hand. Exempelvis är bilelektronik med decennier på nacken är inget man byter ut bara sådär. Ägare av veteranbilar är naturligtvis medvetna om detta och lämnar följaktligen inte ut sina dyrgripar till vilken bilverkstad som helst.

Skönheter från sedan länge insomnade amerikanska bilmärken såsom Packard och Studebaker, legendariska brittiska eleganter från Rolls – Royce och Bentley, snart sekelgamla klenoder av Ford modell A och T, det är till oss entusiaster från hela landet lämnar sina veteranbilar, väl medvetna om att de tas omhand av en bilverkstad som kan sin sak.

Automobokens motorbokhandel hittar Du motor-, tåg- och båtböcker från främst engelska och amerikanska förlag. Bokhandeln har webshop, butik och en bokbus.