Vår verkstad

R.W. Bilverkstad är en modern anläggning där erfarenhet, uppbyggd under decennier, alltid gått hand i hand med den tekniska utvecklingen. Våra kunder vet att de kan ställa höga krav på oss och vi är alltid redo att bemöta dessa. Bilreparation, hjulinställning eller montering av däck, detta är en bilverkstad där vi, snabbt och effektivt, får jobbet gjort. Utöver bildelar och bilreparation så är vi ofta anlitade för tjänster som rör bilelektronik, exempelvis ac- service, för vilket vi har fullständig utrustning.

Vi har utrustning för arbeten på alla bilmärken:

  • fullständig testutrustning för bilelektronik
  • modern utrustning för bilel
  • modern utrustning för framvagnsinställningar
  • m.m.

Vår långa erfarenhet, i kombination med vårt tekniska kunnande tillåter oss att kunna jobba snabbt och effektivt, något som våra kunder givetvis uppskattar. Behöver Du byta startmotor? Det ordnar vi över dagen. Är Din bil i behov av en ny generator? Du kan få tillbaka bilen dagen efter. Till en blygsam kostnad(250 kronor plus bränslekostnad)kan vi dessutom erbjuda lånebil till den som så önskar.

Våra kunder, vare sig de återfinns i Danderyd, Vallentuna eller Täby, oavsett om de snabbt och effektivt behöver hjälp med att byta däck eller om det gäller framvagnsinställningar, vet att R.W. Bilverkstad är det pålitliga och kundvänliga alternativet med såväl den senaste utrustningen som genuin och långsiktigt uppbyggd kompetens.