Om företaget

Under tre decennier i branschen har R.W. Bilverkstad byggt upp en bred och märkes- oberoende verksamhet där våra kunders önskemål och behov alltid står i centrum. Detta har gett oss inte bara nöjda kunder runt om i norra Stockholm, i Täby, i Vallentuna och i Danderyd, utan även många som väljer att återkomma till oss, en kund som en gång fått bra hjälp med bilreparation kommer gärna tillbaka när det gäller att åtgärda exempelvis strulande bilelektronik eller när det gäller vanlig bilservice.

Tack vare vårt samarbete med Autoexperten – Skandinaviens ledande bildelskedja, kan vi erbjuda våra kunder ett komplett sortiment av reservdelar och tillbehör till de flesta bilmodeller. Detta är ännu en av anledningarna bakom vår stora och trogna kundkrets: vi är helt enkelt en bilverkstad man kan lita på, det vi inte har, det skaffar vi, kunden står alltid i centrum och det som är bra för kunden är bra för oss.

Självklart är vi medlem i Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).
Oavsett det gäller ac- service, bilelektronik, däck eller hjulinställning så är vi det pålitliga alternativet för er som förväntar sig personlig service och gedigen kompetens.