Däck – fälgar – framvagnsinställning

R.W. Bilverkstad lämnar ingen detalj åt slumpen. Vi har under många år byggt upp ett förtroende hos våra kunder som vi värderar högre än något annat. Ett förtroende tar många år att bygga upp men det krävs inte särskilt många misstag för att rasera det. Bra däck och rätt fälgar är inget som en seriös bilverkstad fuskar med och följaktligen så använder vi oss av produkter från branschens ledande leverantörer såsom Michelin, Goddyear, Nokia och Klebér. Vi har ett vittgrenat kontaktnät i branschen och Du som kund får gärna höra av Dig om Du är intresserad av ett speciellt märke – det vi inte har i huset, det fixar vi!

Rätt räck och fälgar, liksom rätt hjulinställning, det är kundens önskemål och behov står i centrum. År av erfarenhet har byggt upp en gedigen kompetens som gör oss till en bilverkstad som Du kan lita på.


Specialfälgar är ett grossistföretag med fräcka fälgar, ett brett sortiment och hög kvalitet.

Specialfälgar AB grundades för drygt tio år sedan. Under dessa år har SpF hunnit etablera sig som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i Sverige med en omsättning på nästan 250.000 fälgar om året!